Samtryggs värvningsprogram – Regler och villkor

Senast uppdaterad: 28 februari 2023 

Användare som deltar Samtryggs värvningsprogram (“Programmet”) kan få ersättning (“Ersättning”) genom att hänvisa personer (“Hänvisande användare”) som tidigare inte varit användare hos Samtrygg (“Hänvisad användare”) och som sedan genomför den ersättningsberättigade aktiviteten (“Aktiviteten”).

Genom deltagande i Programmet samtycker användare till villkoren nedan.

Så kan du få rätt till Ersättning

Den hänvisande användaren får en ersättning när (i) den hänvisade användaren, som sedan tidigare inte är användare hos Samtrygg, klickar på sin värvningslänk för att skapa ett konto hos Samtrygg och verifierar detta; och (ii) den hänvisade vännen genomför den ersättningsberättigande aktiviteten som definieras i den kommunikation den hänvisande och den hänvisade mottagit, t.ex. gått på sin första visning eller signerat sitt första hyresavtal genom Samtrygg.

Den hänvisade användaren får i sin tur en ersättning i form av presentkort när (i) om denna sedan tidigare inte är användare hos Samtrygg, klickar på sin värvningslänk för att skapa ett Samtrygg konto och verifierar detta; och (ii) och genomför den ersättningeberättigande aktiviteten.

Samtrygg förbehåller sig rätten till gottgörelse, inklusive annullering av konto eller signerade avtal om bedrägeri, manipulering, brott mot dessa villkor eller Samtryggs Allmänna Villkor, eller tekniska fel misstänks ha inträffat.

Ersättningens storlek fastställs i det utskick som når den hänvisande användaren och de hänvisade vännerna. Hänvisande användare kan tjäna maximalt 5000 SEK.

Har den hänvisade vännen sedan tidigare ett konto hos Samtrygg erhålls ingen ersättning.

Så löser du in presentkort 

I samband med att användaren genomfört den ersättningsberättigande aktiviteten skickas information om hur presentkortet löses in. I vissa fall kommer presentkorten i annan valuta och då räknas den erhållna ersättningen i SEK om till annan valuta vilket kan leda till att den faktiska erhållna ersättningen avrundas till närmast liggande heltal.

Flera värvningar

En värvad vän får endast använda en värvningslänk. Om en värvad vän får värvningslänkar från flera medlemmar kommer endast den medlem som är associerad med värvningslänken som faktiskt används av den värvade vännen att få erästtning.

Uppsägningar och ändringar

Samtrygg förbehåller sig rätten att när som helst ändra, begränsa, återkalla, avbryta, stänga av eller avsluta programmet samt användares förmåga att delta i det när som helst av vilken anledning som helst.

Vi förbehåller oss rätten att granska och undersöka alla värvningsaktiviteter och att suspendera konton eller ändra värvningar efter eget gottfinnande som anses vara rättvist och lämpligt.

Ersättningen som du kan få genom att genomföra Aktiviteter kan ändras när som helst, både sett till form och monetärt värde.

Eventuella ändringar av dessa villkor eller själva programmet träder i kraft omedelbart efter publicering. Att hänvisa användares och hänvisade vänners fortsatta deltagande i programmet efter en ändring kommer att utgöra samtycke till alla ändringar som görs av Samtrygg.

Uppdateringar av villkoren

Vi kan uppdatera dessa villkor när som helst utan förvarning.