Guide for bostadsrättsföreningar

Samtryggs erbjudande

Tryggt, enkelt och bedrägerifritt!

Seriösa hyresgäster Samtrygg validerar alla hyresgäster innan andrahandsuthyrning. Vi säkerställer även att hyran är skälig.

Bedrägerifritt Samtrygg går in som en trygg mellanpart
och hanterar alla in- och utbetalningar
för att minimera risken för bedrägeri

Trygga hyresavtalså att alla parter kan känna sig trygga


Diskutera med oss

Samtrygg grundades 2013 då vi insåg att andrahandsmarknaden inte fungerar så bra som den skulle kunna göra. Regelverken var svårtydda, parterna kände inte förtroende för varandra och bedrägerier förekom i hög utsträckning. Vi har sedan dess hjälpt tusentals människor att hyra och hyra ut tryggt, enkelt och bedrägerifritt. En hel del BRF-styrelser kontaktar oss om vad som gäller vid andrahandsuthyrning. Ni når oss på
010-884 80 00
alternativt
kundtjanst@samtrygg.se.

 

Samarbeta med oss

Arbetet med andrahandsuthyrning kan vara utmanande för en styrelse. Lägenhetsinnehavare förväntar sig snabb och korrekt återkoppling innan andrahandsuthyrning sker. Under uthyrningen kan det vara svårt att nå parterna och ibland har inte andrahandshyresgästen koll på vad som gäller i föreningen. Samtrygg erbjuder lösningar till styrelsen. Vi kan göra allt från att agera bollplank till att ta över administrationen av avtal. Vi har också föreningar som önskar mer service. Det kan till exempel handla om att underhålla register med kontaktuppgifter och att ta fram fakturaunderlag för den avgift styrelsen har rätt att ta ut från lägenhetsinnehavare som hyr ut i andrahand.
 

Vill du diskutera samarbete?

Vi diskuterar era behov och hur vi kan hjälpa er.
 
Genom att fylla i informationen ovan godkänner du Samtryggs allmänna villkor och personuppgiftspolicy.
Thank you! We will be in touch as soon as possible! You’ll find Frequently Asked
Questions in our Help Center.